Algemeen

Op deze site zullen wij postduiven veilen en bonnen verkopen voor liefhebbers, verenigingen samenwerkingsverbanden etc.

Wij bieden u de gelegenheid om via deze site versterkingen voor uw kweekhok en / of vlieghok aan te schaffen. Dit kunnen oude of jonge duiven zijn van vitesse tot de zware overnachtfond. Ook behoord de kans om een bon van een liefhebber te bemachtigen tot de mogelijkheden. E.e.a. is natuurlijk sterk afhankelijk van het aanbod dat wij u mogen bieden namens liefhebbers en verenigingen.

Postduivenveilingen

De aangeboden duiven zullen standaard voor 14 dagen worden aangeboden en de veilingen / verkopen zullen bij voorkeur in het weekend aflopen. Als u als aanbieder andere wensen heeft dan is kan de looptijd en / of de einddag in overleg aangepast worden. Na afloop van de veiling kunt uw aankoop / aankopen ophalen bij het vermelde adres bij de veiling of in overleg met de verkoper uw aankoop door een koerier bij de verkoper laten ophalen. Wij van Pigeons-for-Sale bieden u tevens de optie om de duiven tegen een kleine vergoeding bij uw thuis te bezorgen.

Bonnenverkopen

Ook voor een bonnenverkoop bent u aan het juiste adres. Wij vragen een vaste prijs voor bonnenverkopen.

Zelf verkopen / zelf een bonnenverkoop organiseren

Bent u van plan om (een deel van) uw duiven te verkopen of wilt u een bonnenverkoop organiseren ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven

Wij werken met een vast tarief voor postduivenverkopen, daarvoor schrijven wij een wervende tekst, plaatsen de foto en de stamkaart en maken reclame voor uw verkoop. Daarnaast bieden wij u de service om uw duiven te laten fotograferen door een professional tegen kostprijs; dit zijn naast het vaste tarief kosten voor de verkoper.

Voor bonnenverkopen werken wij met een vaste prijs.

Met vriendelijke sportgroeten,

Will Beckers
Pigeons-for-sale

Reacties zijn gesloten.